JM Hoveniers DIENSTEN      OVER      NIEUWS      REFERENTIES      CONTACT   Facebook Instagram    
           
         
         
   

Referentie:
Dijktuin Zevenhoven

   
         
   

Bij dit totaal project is zowel de oprit, voor- als achtertuin aangelegd. Ook de waterkant is voorzien van een hoge beschoeiing voor een optimaal gebruik van de tuin.

Project in beeld

In de voortuin hebben we gebruik gemaakt van gebakken klinkers en keramische 60x60 cm tegels, deze tegels zijn speciaal gemaakt voor een oprit, extra sterk voor de auto dus. Aan de wegzijde hebben we een plantenbak gemaakt waar we 3 grote leibomen ingezet hebben, dit zorgt voor sfeer en meer privacy, in de avond worden de bomen perfect uitgelicht en ook de bestrating komt mooi tot zijn recht in de donkere dagen!

Zevenhoven

De poortdeuren zijn op maat gemaakt en ook de schutting is voorzien in dezelfde stijl, de mooie hardhouten latten schutting zorgen voor mooie lijnen in de tuin en een fijne uitstraling, afgewisseld met groen is dit een leuke eyecatcher.Zodra je de dijk naar beneden loopt kom je in de grote achtertuin waar gelijk de overkapping eruit springt, deze overkapping is gemaakt van thermowood waardoor de levensduur nog langer is! Zowel de voor en achtertuin zijn in dezelfde stijl door gezet, de terrassen hebben we voorzien van grote 80 x 80 cm tegels en de paden weer van gebakken klinkers. Deze combinatie zorgt voor een warme uitstraling.

Zevenhoven

Ook in deze tuin is er gekozen voor kunstgras, tegenwoordig is de kwaliteit zo goed dat het nauwelijks van echt is te onderscheiden en zo dus altijd het gras “groener” is dan bij de buren! Onder de overkapping hebben we gekozen voor een vlonder, dit hebben we gedaan om een stabiele basis te maken voor de overkapping, om de vlonder terug te laten komen hebben we besloten ook op het dakterras een vlonder te maken, dit zorgt voor een rustige uitstraling. De achtertuin is voorzien van spotjes die de (fruit)bomen uitlichten. In de klinkerpaden hebben we ook spots verwerkt, zo krijg je in de avonduren meer sfeer in de tuin. Op de schutting en in de overkapping hebben we gebruik gemaakt van wandspots.

Zevenhoven

Wilt u ook zo'n tuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met JM Hoveniers!

   
         
                     
                     
   
JM Hoveniers 
Locatie

Hogedijk 7A
2445 BC Aarlanderveen 

Contactgegevens

06-45 08 53 68
info@jmhoveniers.nl