JM Hoveniers DIENSTEN      OVER      NIEUWS      REFERENTIES      CONTACT   Facebook Instagram    
           
         
         
   

Diensten

   
         
   

Of het nu gaat om een moderne en onderhoudsarme tuin of een variant waarbij u zich omringt met groen; JM Hoveniers is hiervoor dé aangewezen partij. Van ontwerp tot realisatie en van beschoeiing tot beplanting. Er wordt gewerkt vol passie en vakmanschap.

Tuinontwerp en advies

Wilt u een (nieuwe) tuin aanleggen? Vraag dan telefonisch of via e-mail een afspraak aan. Tijdens dit gesprek nemen we al uw wensen door en bespreken we het gehele traject. Uw tuin wordt ingemeten en er wordt gekeken naar de verhouding straatwerk en beplanting. Hierna wordt er een tekening met bijhorende offerte opgesteld. Als alles naar wens is, kan de aanleg van uw nieuwe tuin of terrein beginnen!

Tuinaanleg

JM Hoveniers richt zich vooral op totaalprojecten, waarbij de aanleg bestaat uit een combinatie van (sier-)bestrating, beplantingen en gazons. Ook erfafscheidingen zoals het plaatsen schuttingen van hout, ijzer of natuurlijke begroeiing behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Alle materialen worden één dag voor de aanleg bij u voor de deur afgeleverd. Denk hierbij aan tegels, elementen voor blokken, grind en schuttingen. Beplantingen (lei)bomen, vaste planten en graszoden voor gazons worden geleverd zodra dit direct kan worden geplant.

 

Houtwerk

Naast het plaatsen van schuttingen is het ook mogelijk ander houtwerk te laten realiseren door JM Hoveniers. Denk hierbij aan op maat gemaakte tuinhuizen en overkappingen. Heeft u een speciale wens? Schroom niet om contact met ons op te nemen en wellicht kunnen wij wat voor u betekenen!


Beschoeiing

JM Hoveniers richt zich ook op beschoeiingen en vlonders, denk hierbij aan een afscheiding tussen het water en uw tuin/ terrein met eventueel daarbij een mooi vlonderterras. Met een schoeiing kunt u vele kanten op, denk hierbij aan meer ruimte in de tuin en behoudt van uw tuin/ terrein. Wij beschikken over de juiste machines/gereedschap om deze projecten te realiseren. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk even bij referenties om diverse Beschoeiing/ vlonder projecten te bekijken!


Grondwerk

Zoekt u een partij die het hele pakket kan doen in uw tuin? JM Hoveniers richt ook diverse grondwerkzaamheden uit, denk hierbij aan het klaar maken van uw tuin om te starten met de aanleg van uw tuin. Met diverse machines proberen we de grondwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren.Tuinverlichting

Om ook in de avonduren te kunnen genieten van uw nieuwe tuin is tuinverlichting essentieel. JM Hoveniers adviseert u graag over te plaatsen verlichting. Niet alleen een lamp aan uw huis of schuurtje, maar juist ook de zwakstroomverlichting tussen uw borders of om die mooie boom eens extra mooi aan te lichten. U kunt kiezen uit een ruim assortiment verlichtingsarmaturen.


Kortom, JM Hoveniers is een allround hovenier die met enthousiasme uw tuin of terrein aanpakt! Neem voor meer informatie of een afspraak geheel vrijblijvend contact op!

   
         
                     
                     
   
JM Hoveniers 
Locatie

Hogedijk 7A
2445 BC Aarlanderveen 

Contactgegevens

06-45 08 53 68
info@jmhoveniers.nl