JM Hoveniers DIENSTEN      OVER      NIEUWS      REFERENTIES      CONTACT   Facebook Instagram    
           
         
         
   

Over JM Hoveniers

   
         
   

Aangenaam! Mijn naam is Jochem Molenaar. Van jongs af aan ben ik opgegroeid op de boerderij. Ik dacht altijd ‘wat mijn vader doet, wil ik ook’. Mijn vader werkte naast het boerenleven ook nog af en toe buitenshuis voor hoveniers. Op zaterdagen mocht ik wel eens mee en ontdekte ik dat het hoveniersvak echt wat voor mij is! Ik heb op die momenten veel ervaring opgedaan en ben  later de hoveniersopleiding gaan doen.

 Lees hier een interview wat recent verschenen is.


Passie voor het vak

Jochem MolenaarHet hoveniers vak doe ik echt met passie. Ik vind het leuk om samen met de klant tot een mooi idee te komen en het daarna te realiseren. De uitgebreide werkzaamheden van het vak, maken dat je elk dag weer voor een nieuwe uitdaging staat! Dat heeft mij doen besluiten in 2017 mijn hovenierswerkzaamheden te starten onder de naam JM Hoveniers. Tuinaanleg vol passie en vakmanschap!


Nederlands Kampioen

Gedurende mijn opleiding heb ik meermaals deelgenomen aan beroepenwedstrijden voor hoveniers. Na een tweede plek in 2017, wist ik samen met een medestudent in 2018 Nederlands Kampioen te worden! Op de Tuinidee beurs selecteerden we ons hiermee om 'Team NL'  te verdedigen tijdens het Europees Kampioenschap in Budapest. In de categorie ‘Landscape Gardening’ wisten we uiteindelijk de bronzen medaille in de wacht te slepen. Een mooi avontuur en een superprestatie! Bekijk onderstaande video voor een weergave van het evenement.   
         
                     
                     
   
JM Hoveniers 
Locatie

Hogedijk 7A
2445 BC Aarlanderveen 

Contactgegevens

06-45 08 53 68
info@jmhoveniers.nl