JM Hoveniers DIENSTEN      OVER      NIEUWS      REFERENTIES      CONTACT   Facebook Instagram    
           
         
         
   

Referentie:
Tuin renovatie Aarlanderveen

   
         
   

In het prachtige dorp Aarlanderveen zijn we bezig geweest met een bestaande tuin te renoveren. Voordat we begonnen bestond de tuin eigenlijk alleen maar uit gazon, wij hebben het oude gazon omgespit en zijn begonnen met nieuwe lijnen uitzetten voor wat nieuwe verharding en terrassen.

Een terras met grote tegels zorgt voor een stoere uitstraling wat erg goed past in een ruime tuin. Delen van het gazon zijn gescheiden met de borders doormiddel van tegels, om meer zichtlijnen te creëren in de tuin.

Aarlanderveen

Alle Verharding is geplaatst, de borders zijn aan de beurt! In deze tuin is er gekozen voor 2 appelbomen en een paar amberbomen (Liqiudambar Styraciflua), de amberboom geeft vooral in de herfst gave kleuren en is kenmerkend aan de bast en de vorm van het blad. Qua beplanting is er gekozen voor veel kleur wat elkaar opvolgt in bloeitijd.

Bij de afronding van de tuin hebben we de gehele tuin voorzien van graszode, dit zorgt gelijk voor een mooi dicht gazon en dus minder onkruid! Kortom een geslaagd project al zeggen wij het zelf!Wilt u ook zo'n tuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met JM Hoveniers!

   
         
                     
                     
   
JM Hoveniers 
Locatie

Hogedijk 7A
2445 BC Aarlanderveen 

Contactgegevens

06-45 08 53 68
info@jmhoveniers.nl