JM Hoveniers HOME      DIENSTEN      OVER      REFERENTIES      CONTACT   Facebook Instagram    
           
         
         
   

Privacystatement

   
         
   

Om een zo goed mogelijk werkende website neer te kunnen zetten, ontkom je tegenwoordig niet aan cookies, disclaimers en een privacyverklaring. Op deze pagina leest u het privacy statement. Deze is van toepassing op de website en de diensten van JM Hoveniers.

Welke gegevens worden er verzameld?

Er worden geen gegevens bewaard van uw bezoek. Benu reedsl klant? Dan worden uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en en e-mailadres  opgeslagen. Deze worden niet gedeeld met derden.

Bewaren en beveiligen

 Uw gegevens worden niet langer dan nodig bewaard. Dus niet langer dan dat u als klant zaken doet met JM Hoveniers. Zolang er een relatie tussen ons blijft bestaan, worden uw gegevens bewaard. Deze gegevens worden niet zomaar gedeeld en veilig bewaard.

De website is ook beveiligd met een SSL-certificaat (de https-verwijzing), wat zorgt voor een beveiligde verbinding.

Delen van persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden niet zomaar gedeeld en zijn veilig. Met leveranciers is een verwerkingsovereenkomst opgesteld in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Verzoek met betrekking tot je persoonsgegevens

Als klant van JM Hoveniers heeft u uiteraard rechten. Zo kunt u vragen welke persoonsgegevens we van u verwerken, ze laten wijzigen of wissen. Wenst u dit? Stuur dan een e-mail naar info@jmhoveniers.nl met een kopie van een identiteitsbewijs (uiteraard met je BSN-nummer afgeschermd in het kader van de privacy). Binnen een week wordt er op gereageerd. Klachten kunnen ingediend worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het privacy statement is op deze pagina altijd het meest recent. De laatste wijziging is doorgevoerd op 1 juni 2019 door: JM Hoveniers, Hogedijk 7A, 2445 BC Aarlanderveen.

Cookies

JM Hoveniers gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw device. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook wordt aan de hand hiervan de website geoptimaliseerd. Via de instellingen van uw browser kunt u uw cookieinstellingen beheren.


   
         
                     
                     
   
JM Hoveniers 
Locatie

Hogedijk 7A
2445 BC Aarlanderveen 

Contactgegevens

06-45 08 53 68
info@jmhoveniers.nl

 

Privacyverklaring
Webdesign: Devaca