JM Hoveniers DIENSTEN      OVER      NIEUWS      REFERENTIES      CONTACT   Facebook Instagram    
           
         
         
   

JM Hoveniers genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2022!

   
         
   

Wij zijn onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2022 alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Sterkste schakel

JM HOVENIERS is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Wij, JM HOVENIERS zijn gevestigd in het midden van ‘Het Groene Hart’, wij richten ons voornamelijk op het ontwerpen en realiseren van tuinen. Of het nu gaat om een stadstuin, bedrijfstuin of een grote particuliere tuin, wij gaan de uitdaging aan! Klantenrelatie is voor ons erg belangrijk, en ook de puntjes op de ‘i’ in de tuin is voor ons een must.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het voorjaar van 2022 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2022 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl

   
         
                     
                     
   
JM Hoveniers 
Locatie

Hogedijk 7A
2445 BC Aarlanderveen 

Contactgegevens

06-45 08 53 68
info@jmhoveniers.nl

 

VHG