JM Hoveniers DIENSTEN      OVER      NIEUWS      REFERENTIES      CONTACT   Facebook Instagram    
           
         
         
   

Referentie:
Voortuin, oprit, achtertuin Nieuwkoop

   
         
   

Bij dit totaal project is zowel de oprit, voor- als achtertuin aangelegd. Deze tuin is omringd door de mooie polder van Nieuwkoop, daarom is er gekozen om in de achtertuin veel uitzicht te houden zodat je lekker weg kan dromen met het avond zonnetje.

Project in beeld

Van deze tuin wordt je toch verliefd? In deze tuin hebben we gekozen voor een beton grijze 60 x 60 cm tegel. De paden hebben we van een antraciet gebakken klinker gemaakt, deze kleuren combinatie is een echte JM stijl.

Nieuwkoop

De oprit is voorzien van Icy Blue split, rondom de woning hebben we gekozen voor een klinker pad afwisselend met een grote tegel, voor de entree hebben we gebruik gemaakt van een grote beton tegel als eyecatcher, deze tegels is 120 x 240 cm en ook geschikt om met de auto overheen te rijden.De voortuin hebben we minimaal gescheiden van de oprit doormiddel van een groene haag, langs de waterkant hebben we gebruik gemaakt van de hortensia “Annabelle”.

Nieuwkoop

Zodra je de achtertuin in loopt valt het op dat er meerdere terrassen gemaakt zijn, zo kan je lekker op elk moment van de dag in de zon zitten of juist de schaduw pakken! De Loungehoek hebben we weer omringd met een groene haag.

In het midden van de tuin hebben we 4 dakplatanen gezet, onder de platanen hebben we gekozen voor fijn grind. Om wat meer hoogte in de tuin te creëren hebben we dus gekozen voor deze bomen, we hebben er bewust voor gekozen om de laatste boom in het gazon te plaatsen zodat de vakken doorbroken worden en er meer spanning in het ontwerp zit. In de tuin was er voldoende ruimte voor groen, we hebben gekozen voor siergrassen in combinatie met witte en paarse bloemen, wat ons betreft weer een gaaf project!

Nieuwkoop

Wilt u ook zo'n tuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met JM Hoveniers!

   
         
                     
                     
   
JM Hoveniers 
Locatie

Hogedijk 7A
2445 BC Aarlanderveen 

Contactgegevens

06-45 08 53 68
info@jmhoveniers.nl